Nieuwe huurvoorwaarden i.v.m. Covid-19

Door de uitbraak van het Coronavirus leven we in een onzekere tijd. Het raakt ons allemaal.
Ik wens u veel sterkte, op welke manier u ook geraakt wordt door de verspreiding van het virus. Bent u ziek geworden, dan wens ik u een spoedig  herstel toe.

In verband met het Coronavirus zijn de algemene huurvoorwaarden nu tijdelijk gewijzigd.

 

Voor nieuwe reserveringen:

Voor nieuwe reserveringen (na de uitbraak van COVID-19) geldt dat de aanbetaling wordt terugbetaald als door gevolg van COVID-19 de vakantie niet door kan gaan.

 

Voor al gemaakte reserveringen:

Er geldt een omboekregeling/ omboekgarantie voor al gemaakte reserveringen indien als gevolg van COVID-19 de vakantie niet kan door gaan.

We bieden een omboeking aan, wanneer de vakantie door COVID-19 niet door kan gaan.

De voorwaarden:

  1. Geldigheid. De nieuwe boeking moet binnen twaalf maanden plaatsvinden. De einddatum van de herboekte vakantie mag uiterlijk twaalf maanden na de einddatum van de oorspronkelijke reis liggen. Als de eigenaar van het huis dat u heeft gehuurd, het huis volgend jaar niet verhuurt, betalen wij u de aanbetaling terug.
  2. Wanneer recht op de omboekgarantie. De huurder heeft recht op de omboekgarantie indien als gevolg van COVID-19 een van de volgende maatregelen geldt: 

    - Op de afreis-dag geldt dat Frankrijk voor inwoners van het land waar de huurder woont niet mag worden ingereisd voor vakantiedoeleinden.

    - Op de afreis-dag geldt dat het land waar de huurder woont niet mag worden verlaten voor vakantiedoeleinden.

    - Op de afreis-dag een transitland niet mag worden doorkruist voor vakantiedoeleinden en een alternatieve reisroute redelijkerwijs niet van de huurder gevraagd kan worden.

 

Ik hoop u snel  bij ons in de Provence te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten,

Marja Soomers

 

Corona maatregelen tijdens uw vakantie.

Goede inforamtie vindt u op de site:https://www.frankrijk.nl/2020/06/corona-vakantie-in-frankrijk-de-regels-campings-strand-restaurants-winkels/

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail